Dimecres a les 19:30 a Plaça de Font i Sague “Plaça de l’Assemblea” (TMB L1, L2 Clot o BUS 192 i 62) info@clotcampdelarpa.escomo.es. Vine i participa!! ¿Com anar-hi?
15
abr

#18AnoalTTIP – concentració davant l’oficina de l’Unió Europea

Written by diego.ccom. Posted in Actes, Comunicació

 

El proper 18 d’abril a desenes de països es cel·lebrarà una “jornada d’acció global” contra el TTIP. Malgrat l’enorme impacte que podria tenir la posada en marxa d’aquest tractat sobre la vida de milions de persones, els mitjans de comunicació de masses mantenen un clamorós silenci sobre un tema que hauria d’ocupar totes les portades.

Dissabte 18 d’abril, manifestació a les 17:00h, des de l’Oficina de la Unió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia/Provença) fins a la Plaça de Sant Jaume. Aquesta marxa s’emmarca en una iniciativa internacional, que sota el lema, “Les persones i el planeta abans que el capital” convoca mobilitzacions a més de 400 ciutats d’Europa, Amèrica, Àsia, Austràlia i el Nord d’Àfrica, contra l’amenaça a la sobirania dels pobles, els drets de les persones i la sostenibilitat del planeta, que suposen els tractats de lliure comerç. https://www.globaltradeday.org/

Aturar el TTIP és responsabilitat de tots i totes, perquè aquesta negociació secreta entre Europa i Estats Units tindrà conseqüències sobre la sobirania, la democràcia i en especial sobre els drets dels treballadors, sobre els autònoms i les PYMES, sobre els agricultors i ramaders, els treballadors i usuaris de la sanitat pública, la comunitat educativa, la indústria i la ciutadania en general.
No us oblideu de signar contra el TTIP: https://stop-ttip.org/es/firma/

Trackback from your site.

Leave a comment

Quan i on

 • 06/05/2015 19:30Assemblea Clot-Camp de l’Arpa
 • 13/05/2015 19:30Assemblea Clot-Camp de l’Arpa
 • 20/05/2015 19:30Assemblea Clot-Camp de l’Arpa
 • 27/05/2015 19:30Assemblea Clot-Camp de l’Arpa
 • 03/06/2015 19:30Assemblea Clot-Camp de l’Arpa
 • AECv1.0 Creado por Eran Miller

  Creixem dia a dia

  Al Twitter:
  Al Correu: 10
  Al Facebook: 609
  A la Web: 15076

  ESTIGUES AL DIA

  Només amb el teu email:

  al Twitter

  Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y refresca esta página.

  #assembleaclot

  Altres Assemblees

  open all | close all

  PARLEM-NE

  echo do_shortcode(“[jigowatt_form id="1"]“);